גרילי פחמים לפי קטגוריה
גרילי פחמיםגרילים חשמליים לפי קטגוריה
גרילים חשמלייםגרילים ניידים לפי קטגוריה
גרילים ניידיםמעשנות פלט לפי קטגוריה
מעשנות פלטצ’יפס טורטייה
100 גרם צ’דר:
סלסה:
1 בצל ירוק
1-2 עגבניות
½ תפוח עץ
½ ליים
½ בצל סגול
1 שן שום
ג’ינג’ר טרי
1 כף דבש
1 כף סוכר חום
½ כף רסק עגבניות
מנה מקסיקנית פשוטה וטעימה במיוחד!
במטבח:
יוצקים את הטורטיה צ’יפס לבסיס מתקן צליית העופות של Weber.
מגוררים את הצ’דר ומפזרים מעל הטורטיה צ’יפס.
מכינים את הסלסה. שוטפים את הירקות והפירות ומקלפים את הבצל, השום והג’ינג’ר. מסירים את החלק העליון והתחתון של הבצל הירוק.
חותכים דק את העגבניות, הבצל והתפוח, מגוררים את השום, הג’ינג’ר וגרידת הליים ופורסים דק את הבצל הירוק.
מערבבים את החומרים יחד ומוזגים את הסלסה לתוך כוס מתקן צליית העופות.
בגריל:
מכינים את הגריל לחום ישיר, בערך185 מעלות צלזיוס.
מניחים את מתקן צליית העופות במרכז משטח הבישול, סוגרים עם המכסה וצולים עד שהגבינה נמסה, הטורטיה צ’יפס שחומים מעט והסלסה מבעבעת. ידרשו לכך כ-15 דקות.
טיפ: אפשר לפרוס פלפל חלפניו ולפזר על הטורטיה צ’יפס לפני הצלייה. מגישים את הנאצ’וס עם גוואקמולי תוצרת בית.