טארט פילו גבינת עיזים ותרד

טארט פילו גבינת עיזים ותרד

רכיבים

200 גרם גבינת עיזים

200 גרם תרד עלי בייבי, מיובש וללא עלים נבולים

½ בצל, חתוך לקוביות דקות 

100 גרם בצק פילו

1 ביצים

הוראות

מתאבנים קטנים ומושלמים אלה מלאי טעמים נפלאים. 

מטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף. מערבבים פנימה את התרד, מתבלים ומניחים להתקרר.

מחלקים את דפי הפילו לשמונה ריבועים בגודל 10 ס”מ. מברישים דף אחד של פילו ומניחים את צד החמאה כלפי מעלה בתוך כלי הכנת המאפין.

חוזרים על הפעולה עם שני דפים נוספים, וממקמים את דפי הפילו בזוויות צולבות. מוסיפים מעט תרד ופרוסת גבינת עיזים.

רגע לפני שאתם מבשלים את הטארטלטים, טורפים שתי ביצים בכוס ומתבלים, ויוצקים את הביצה על הטארטלטים. הביצה צריכה לכסות רק את בסיס הגבינה.

אופים בחום בינוני עקיף במשך עשרים דקות ומגישים חם.

במטבח:

  1. מטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף. מערבבים פנימה את התרד, מתבלים ומניחים להתקרר.
  2. מחלקים את דפי הפילו לשמונה ריבועים בגודל 10 ס”מ. מברישים דף אחד של פילו ומניחים את צד החמאה כלפי מעלה בתוך כלי הכנת המאפין.
  3. חוזרים על הפעולה עם שני דפים נוספים, וממקמים את דפי הפילו בזוויות צולבות. מוסיפים מעט תרד ופרוסת גבינת עיזים.
  4. רגע לפני שאתם מבשלים את הטארטלטים, טורפים שתי ביצים בכוס ומתבלים, ויוצקים את הביצה על הטארטלטים. הביצה צריכה לכסות רק את בסיס הגבינה.

על הגריל:

  1. אופים בחום בינוני עקיף במשך עשרים דקות ומגישים חם.