גרילי פחמים לפי קטגוריה
גרילי פחמיםפלנצ'ות גז לפי קטגוריה
פלנצ'ות גזגרילים חשמליים לפי קטגוריה
גרילים חשמלייםגרילים ניידים לפי קטגוריה
גרילים ניידיםמעשנות פלט לפי קטגוריה
מעשנות פלטמשרה (מרינדה)
½ כוס קטשופ
¼ כוס חומץ בלסמי
2 כפות גדושות של סוכר חום כהה
4 כפיות שום כתוש
4 כפיות רוטב ווסטרשייר
1 כף רוטב פלפל חריף
2 כפיות חרדל דיז'ון
2 כפיות פפריקה
2 כפיות אבקת צ'ילי
20 כנפי עוף, בערך 1.5 ק"ג בסך הכל, כשקצות הכנפיים הוסרו
שמן זית כתית מעולה
הוציאו בלחיצה את האוויר מהשקית ואטמו היטב. הופכים את השקית לצורך פיזור המרינדה, מניחים בקערה ומקררים 4 עד 6 שעות, הופכים מדי פעם.