גרילי פחמים לפי קטגוריה
גרילי פחמיםגרילים חשמליים לפי קטגוריה
גרילים חשמלייםגרילים ניידים לפי קטגוריה
גרילים ניידיםמעשנות פלט לפי קטגוריה
מעשנות פלטמתכון ל-4 יחידות
תכירו את ההמבורגר הכי ממכר שיש – הסמאשבורגר.
לפני שמתחילים – שלושה טיפים לסמאשבורגר מושלם:
1. לקנות בשר בטחינה גסה – טחון פעם אחת בלבד
2. ללוש את הבשר כמה שפחות, כדי לא לפתוח את החלבוןוכך להשאיר את הבשר במרקם גס יותר ובטעמו המקורי.
3. לקנות בשר איכותי – אין כאן כמעט תיבול ולכן איכות הבשר חשובה.
הסמאשבורגר – המבורגר מדהים שמניחים על פלנצ'ה לוהטת בגריל Weber ובעזרת מרית רחבה או כלי יעודי מועכים היטב.
הוא עם טעם צלוי ונפלא שמחזיק את העסיסיות גם אחרי המעיכה.
אני אוהבת אותו בשכבה כפולה בתוך הלחמנייה, הכי מושחת שיש. תתכוננו להתמכר.
500 גרם בשר טחון, פעם אחת בלבד
1 בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
לחמניות המבורגר
4-6 עלי חסה
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
רטבים שאוהבים: אני השתמשתי בקטשופ שערבבתי עם מיונז, רוטב ברבקיו וגרמולטה (פטרוזיליה, שום ולימון)
מלח ופלפל
מתכון של מיכל לוי אלחלל, שפית ומתכונאית