סלמון מעושן

רכיבים

1 סלמון, עם עור, במשקל 1.3 עד 1.8 ק"ג 

מלח גס לפי הצורך

פלפל שחור טחון דק, לפי הצורך

טעמי טבליות פלט מומלצים: 

אגוז אמריקאי –  Hickory

תפוח 

תערובת GrillMaster  

דובדבן 

הוראות

  1. מלאו את המכל בטבליות פלט SmokeFire הרצויות. למתכון זה, מומלץ להשתמש בטעמי דובדבנים, תפוחים, היקורי או GrillMaster.
  2. הכינו את ה- SmokeFire לעישון על אש נמוכה (110 מעלות צלזיוס).
  3. הפעילו את אפליקציית Weber Connect כדי לקבל הודעות כאשר SmokeFire מגיע לטמפרטורה ולהפעלת SmokeBoost.
  4. ברגע ש-SmokeFire מגיע לטמפרטורה של-110 מעלות צלזיוס, הפעילו את SmokeBoost  – הדבר יוריד את הטמפרטורה ל-70 עד 90 מעלות, להחדרה אופטימאלית של טעמי העישון.
  5. מתבלים את הצד של הסלמון במלח ופלפל.
  6. מניחים את הסלמון עם העור כלפי מטה ב-SmokeFire וסוגרים את המכסה
  7. מבשלים סלמון בהגדרת SmokeBoost למשך שעה.
  8. כבו את הגדרת SmokeBoost. SmokeFire יחזור ל-110 מעלות באופן אוטומטי.
  9. המשיכו לעשן את הסלמון במשך שעה עד שעתיים נוספות -עד לטמפרטורה פנימית של 60 מעלות צלזיוס.
  1. מורידים בזהירות את הסלמון מה-SmokeFire ומניחים על תבנית אפייה.
  2. מצננים את הסלמון לטמפרטורת החדר ואוכלים מיד או מכניסים למקרר לצינון.
  3. הוציאו את הסלמון מהמקרר 30 דקות לפני הארוחה.