רכיבים
1 סלמון, עם עור, במשקל 1.3 עד 1.8 ק”ג
מלח גס לפי הצורך
פלפל שחור טחון דק, לפי הצורך
טעמי טבליות פלט מומלצים:
אגוז אמריקאי – Hickory
תפוח
תערובת GrillMaster
דובדבן
הוראות
- מלאו את המכל בטבליות פלט SmokeFire הרצויות. למתכון זה, מומלץ להשתמש בטעמי דובדבנים, תפוחים, היקורי או GrillMaster.
- הכינו את ה- SmokeFire לעישון על אש נמוכה (110 מעלות צלזיוס).
- הפעילו את אפליקציית Weber Connect כדי לקבל הודעות כאשר SmokeFire מגיע לטמפרטורה ולהפעלת SmokeBoost.
- ברגע ש-SmokeFire מגיע לטמפרטורה של-110 מעלות צלזיוס, הפעילו את SmokeBoost – הדבר יוריד את הטמפרטורה ל-70 עד 90 מעלות, להחדרה אופטימאלית של טעמי העישון.
- מתבלים את הצד של הסלמון במלח ופלפל.
- מניחים את הסלמון עם העור כלפי מטה ב-SmokeFire וסוגרים את המכסה
- מבשלים סלמון בהגדרת SmokeBoost למשך שעה.
- כבו את הגדרת SmokeBoost. SmokeFire יחזור ל-110 מעלות באופן אוטומטי.
- המשיכו לעשן את הסלמון במשך שעה עד שעתיים נוספות -עד לטמפרטורה פנימית של 60 מעלות צלזיוס.
- מורידים בזהירות את הסלמון מה-SmokeFire ומניחים על תבנית אפייה.
- מצננים את הסלמון לטמפרטורת החדר ואוכלים מיד או מכניסים למקרר לצינון.
- הוציאו את הסלמון מהמקרר 30 דקות לפני הארוחה.