סטייק פרגית במרינדה סודית

ל 6 סועדים

רוטב שנבנה אצלי במטבח לאורך השנים ומרכך את הפרגית. קיבלתי על המנה הזו המון מחמאות ומככבת אצלי ואצל החברים שלי באופן קבוע. מומלץ!

אפשר להכין על הגריל או במחבת פסים.

מרכיבים

הכנה

  1. חוצים את פיסות הפרגית לשתים. מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה בינונית. מוסיפים לקערה את פיסות הפרגית ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לפחות לחצי שעה ועד 4 שעות (אם רוצים אפשר לשפד  את פיסות הפרגית על שיפוד קטן).
  2. מחממים את  הגריל וצולים את פיסות הפרגית כ 5-6  דקות על חום גבוה, מכל צד (תלוי בגודל הנתח -עד שמזהיב לגמרי ועשוי מבפנים). מגישים חם. 
  3. מומלץ להבריש  במרינדה ולהגיש עם צ'ימיצ'ורי.נפלא

    בתאבון!

מתכון של מיכל לוי אלחלל, שפית ומתכונאית