גרילי פחמים לפי קטגוריה
גרילי פחמיםגרילים חשמליים לפי קטגוריה
גרילים חשמלייםגרילים ניידים לפי קטגוריה
גרילים ניידיםמעשנות פלט לפי קטגוריה
מעשנות פלטמנות: 6
זמן צלייה: 10 עד 11 דקות
זמן הכנה מקדימה: 30 דקות
מיונז
1 כוס מיונז
½ כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים דק
¼ כוס עירית טרייה קצוצה דק
2 כפות חזרת מוכנה
½ כפית חומץ יין לבן
¼ כפית מלח גס
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
קציצות
1 בצל לבן בינוני
חצי קילו בשר הודו טחון
2 כוסות פירורי חלה טריים (בערך 85 גרם)
½ כוס חצאי עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות, יבשות וקצוצות
2 ביצים גדולות טרופות קלות
2 כפות עלי בזיליקום טריים קצוצים דק
2 כפות עירית טרייה קצוצה דק
2 כפיות מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית טימין מיובש
שמן זית כתית מעולה
3 כפות קטשופ
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית רוטב ווסטרשייר
12 פרוסות חלה, כל אחת בעובי חצי סנטימטר
מגררת
מוציאים מהגריל. מניחים את הקציצות, עם הצד של נייר הכסף כלפי מעלה על רשתות הבישול ומקלפים בזהירות את נייר הכסף. צולים כ-5 דקות בחום בינוני ישיר עם מכסה סגור. הופכים את הקציצות ומורחים כל אחת בכף אחת בערך מתערובת הקטשופ. ממשיכים בצלייה 4 עד 5 דקות נוספות עם מכסה סגור עד לחום פנימי של כ-74 מעלות. מוציאים מהגריל.