טריאקי סלמון במעשנת פלט

רכיבים

4 חתיכות פילה סלמון במשקל 225 גרם, חתוכים במרכז, עם העור 

2 כפיות מלח גס

2 כפיות פלפל שחור, טחון דק 

שמן זית לפי הצורך

½ כוס רוטב טריאקי קנוי

טעמי טבליות פלט

אגוז אמריקאי (היקורי)  

תפוח 

תערובת GrillMaster 

דובדבן 

הוראות

  1. מלאו את המכל באחד מסוגי טבליות Weber SmokeFire. למתכון סלמון זה, מומלץ להשתמש בטבליות דובדבנים, תפוחים, היקורי או GrillMaster.
  2. הכינו את SmokeFire לבישול על אש בינונית-גבוהה.
  3. אפשרו ל-SmokeFire להתחמם במשך 10-15 דקות.
  4. הפעילו את אפליקציית Weber Connect לקבלת התראה כאשר SmokeFire הגיע לטמפרטורה הרצויה.
  5. מברישים את רשתות הבישול עד שיהיו נקיות.
  6. מברישים את הסלמון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
  7. מניחים את הסלמון ישירות על הרשת, העור כלפי מטה.
  8. צולים את הסלמון במשך 14-16 דקות עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 55 מעלות צלזיוס בחלק העבה ביותר.
  9. מברישים את הסלמון בזיגוג טריאקי ומבשלים עוד דקה. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 60 מעלות צלזיוס.
  1. מוציאים את הסלמון מ-SmokeFire ומאפשרים לו לנוח 5 דקות.
  2. מעבירים את הפילטים לצלחת הגשה ומגישים חם.